High Tea in Moergestel

Een heerlijk verwenmoment bij Bij Broeders

Laat uzelf of iemand anders lekker verwennen bij Bij Broeders in Moergestel met een heerlijke high tea! Verschillende theesoorten in combinatie met culinaire lekkernijen wat samen voor een smaakvolle middag zullen zorgen.

Een heerlijke high tea

De high tea van Bij Broeders biedt een ruim assortiment aan hartige en zoete hapjes met daarnaast nog een grote keuze aan exclusieve theesoorten. De high tea wordt samengesteld met aandacht voor smaak en kwaliteit om u optimaal te kunnen laten genieten van elke hap en slok.

Familiedag afsluiten in Moergestel

Onze high tea leent zich ook perfect als afsluiting van een gezellige familiedag! Geniet samen met de familie van een smaakvolle high tea in Moergestel, verzorgt door Bij Broeders. Een culinaire ervaring waar genoten kan worden van een goed gezelschap samen met de familie.

Vriendendag of vriendinnendag afsluiten in Moergestel

Heeft u een gezellige vriendendag of vriendinnendag gepland staan maar zoekt u nog een locatie of activiteit om af te sluiten? Dan is de high tea van Bij Broeders in Moergestel precies wat voor u! Reserveer snel een plekje om verzekerd te zijn van een gezellige afsluiting met een heerlijke high tea vol lekkernijen en exclusieve theesoorten.

Gevestigd in Moergestel

Bent u opzoek naar een high tea in Moergestel? Dan bent u bij Bij Broeders aan het juiste adres! Reserveer snel een plaatsje om te zijn verzekerd van een heerlijke middag vol verwennerij en gezelligheid. Het team van Bij Broeders kijkt ernaar uit om u te verwelkomen!

Eerlijk, vers en lokaal

Bij Broeders is meer dan een boerderijwinkel met brasserij en terras. Samen met ons team dragen we bij aan eerlijke en duurzame landbouwpraktijken. In onze eigen slagerij verwerken we met veel passie en verantwoordelijkheid ons rundvlees. Het rundvlees van Bij Broeders is bestempeld met het twee-sterren Beter Leven keurmerk, en daar zijn we trots op. Wilt u graag een unieke boerderij-ervaring beleven waarbij u het verschil kunt proeven en ondersteunt wat écht belangrijk is – eerlijke en lokale productie? Dan bent u bij Bij Broeders in Moergestel aan het juiste adres. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen, wij staan u graag te woord.