Boerderijwinkel

Op onze prachtige landelijke locatie in Berkel-Enschot ontvangen we u graag in onze boerderijwinkel. U kunt hier terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten. Hierbij kunt u denken aan vlees, vleeswaren, soepen, maaltijden en door u zelf samen te stellen borrelplanken. Onze medewerkers geven u graag een eerlijk advies over het juiste stukje vlees.

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

winkel@bij-broeders.nl
Tel. : +31 (0)13 72 00 708

Rund

Onder de naam Bief Select produceren wij rundvlees direct van eigen boerderij. Onze dieren leven onder het 2 sterren Beter Leven keurmerk. Met passie voor het vak verwerken we dit in onze eigen slagerij tot heerlijke producten.

VARKEN

De varkens van Ruyghveen leven in ruime moderne stallen met alle ruimte om rustig op te groeien. De extra zorg en het speciale voer wat bestaat uit o.a. granen en mais levert een kwalitatief stukje vlees met een heerlijke stevige smaak.

KIP

De scharrelhoen heeft een Beter Leven Keurmerk en is 100% antibiotica vrij. De kuikens groeien langzaam waardoor ze langer gehouden worden. Ze kunnen heerlijk scharrelen in de ruime stallen met stro als speelmateriaal.

VLEESWAREN

In onze eigen worstmakerij maken wij een grote variëteit aan vleeswaren. Lekker voor op de boterham of op de borrelplank.

Maaltijden (kant-en-klaar)

Onze kok ontzorgt als u geen tijd of zin heeft om te koken. Het ruime assortiment aan smaakvolle maaltijden moet u zeker eens proberen. Hierbij kunt u denken aan heerlijke stampotten of lekkere pasta’s.

Soepen

Groot aanbod aan huisgemaakte soepen, passend bij het seizoen. Kom langs in onze winkel voor het complete aanbod en nog belangrijker: proef en geniet!

BORRELPLANKEN

Onze medewerkers adviseren u graag om een overheerlijke borrelplank samen te stellen uit ons uitgebreide assortiment aan delicatessen. Op deze manier beleeft u bij Broeders ook een beetje thuis.

STREEKPRODUCTEN

Snuffel eens rond tussen onze super lekkere streekproducten. Denk aan sapjes, eieren, zuivel, jam en een stukje kaas. Deze producten zijn ook geschikt om te combineren tot een mooi cadeau.